Հավ լցոնած սնկով

Հավ լցոնած սնկով
  • Հավ 1 կգ
  • Շամպինյոն 300 գր
  • Սոխ 200 գր
  • Սխտոր 3-4 պճեղ
  • Ձեթ 3 ճ/գ
  • Աղ
  • Սև բիբար

Սունկը և սոխը մանր կտրատել, խառնել, ավելացնել աղ, սև բիբար: Հավը լցոնել սնկով և սոխով, ամրացնել ատամի չոփիկներով կամ կարել թելով:
Խառնել ձեթը, սխտորը, ավելացնել աղ, սև բիբար: Պատրաստված զանգվածը քսել հավի վրա, դնել ջեռոցի մեջ:
Եփել 1.5 ժամ 180ºC:

Իսկ Դուք գիտե՞ք, որ...

Սնկերի սպիտակուցները ավելի հեշտ են մարսվում, քան կենդանականները: